Zeer goede voetmassage in Veghel

Tijdens het sporten was ik geblesseerd geraakt bij mijn linkervoet en de volgende dag was de pijn alleen maar toegenomen. Dus ik ging op het internet kijken naar een podologie die mij kon helpen met de pijn te verminderen en kwam toen Goessenspodologie in Veghel tegen. 

Gemakkelijk afspraken inplannen

Op de website stond er een klantenservicenummer die ik had opgebeld en kreeg een van de medewerkers aan de lijn. Ik legde uit wat er aan de hand was en wij hadden samen een afspraak ingepland met wanneer ik langs kon komen om mijn voet te masseren. Toen ik aankwam bij Goessens Podologie in Veghel moest ik eerst wachten in de wachtkamer totdat de podotherapeut mij riep voor mijn massage. Eenmaal toen ik werd opgeroepen door de podotherapeut vroeg hij aan mij waar ik allemaal last van had en ik had verteld dat ik mijn linkervoet had verzwikt tijdens mijn training. Tijdens het masseren kwam de podotherapeut er al snel achter dat ik een blessure had opgelopen doordat ik mijn voet niet goed had geplaatst. Hij had mijn spier goed gemasseerd en hij vertelde mij nog 2/3x langs te komen. Na de laatste afspraken was de pijn verdwenen en kon ik weer gaan sporten.

podologie

Mijn ervaring

Ik raad het aan als je last hebt van sportblessure of een andere reden je te laten masseren door Goessens Podologie in Veghel. Je bent snel van jou pijn af en kan weer doen wat je voorgaande deed.