Wat is omega 3?

Omega 3 valt onder de groep essentiële vetzuren. Omega 3 zijn vetzuren die noodzakelijk zijn voor ons lichaam. Ons lichaam maakt niet uit zichzelf omega 3 vetzuren aan, daardoor moet dit ingenomen worden via onze voeding. Omega 3 vetzuren zijn eigenlijk meervoudige onverzadigde vetzuren. Er zijn enkele onverzadigde vetzuren:

·        Plantaardig omega 6, ook wel Linolzuur

·        Plantaardig omega 3, ook wel Alfa-linoleenzuur

·        Dierlijk omega 3, dat is Eicosapentaeenzuur en docosohexaeenzuur

Omega 3 kopen is dus erg belangrijk om in te nemen via onze voeding. Bij carebynature.nl vind je allerlei omega 3 producten.

De 2 bronnen van omega 3

Wist jij dat omega 3 twee bronnen heeft? Je hebt een bron dat omega 3 plantaardig is. Dit komt voornamelijk voor in koolzaadolie, lijnzaadolie of raapzaadolie. De andere bron van omega 3 is de dierlijke oorsprong. Dit komt voornamelijk voor in vette vis, denk hierbij aan haring, tonijn, makreel, zalm enzovoort. De vetten die in omega 3 zitten bieden dus wel een degelijk voordeel voor je gezondheid. Het is belangrijk dat je voeding deze 2 soorten bevat.

Jouw vetzuurstatus meten met de omega-3 indextest

Omega 3 vetzuren zijn essentiële vetzuren. Doordat je het niet zelf aanmaakt krijg je het via je eten binnen. Maar wanneer weet je nu precies wanneer je index te laag is? Als jij minder dan 2 keer per week vette vis eet of je bent veganist dan heb je een te lage vetzuurstatus. Als je een te lage index hebt kan dit gevolgen hebben voor jouw gezondheid. Het kan een werking hebben op je hart, hersenen, je ogen, je gezonde bloeddruk en je gezond bloedvet gehalte. Je kunt jouw vetzuurstatus meten met de omega-3 indextest. Hier krijg je gelijk uitslag en kun je zien wat jij kunt doen om het te verbeteren. Je kunt altijd omega 3 kopen om het in te nemen tijdens je eten om zo je vetzuurstatus toch stabiel te houden. Voor omega 3 producten kun je kijken op carebynature.nl.

Omega 3 kopen

Als je ervoor kiest om omega 3 te kopen, is het belangrijk dat je voor krachtige omega 3 supplementen kiest. Bij carebynature.nl vind je de meest zuivere omega 3. Dit zit in een krachtige therapeutische dosis. Het WHC uit België is wereldwijd marktleider. Ze hebben de beste omega 3. Ze zijn ook een exclusieve distributeur in Nederland. Als je omega 3 supplement wilt aanschaffen moet je de kern van WHC weten: UnoCardio. Het is een omega 3 wat van de hoogste concentratie uit visolie of algenolie die het best opneembaar is in een triglyceride vorm. UnoCardio is de beste kwaliteit van omega 3.

Het merk opnemen in je praktijk als aanbod

Heb je een praktijk als arts of therapeut? Dan is dit merk geschikt om aan te schaffen voor in je praktijk. Artsen en therapeuten hebben immers meestal een dieper begrip voor een goede omega 3 status voor verdere behandeling. Daarnaast biedt carebynature.nl een aantrekkelijke inkoopvoorwaarden. Je zult geen last hebben van allerlei lastige verplichtingen of van een commerciële druk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *