Tijd voor een nieuwe tandarts

Op zoek naar een tandarts in Eindhoven? Kijk dan eens op deze website. Je kunt op vrij korte termijn bij de tandarts terecht, meestal binnen zeven werkdagen. Omdat de praktijk een groot team heeft, is dit mogelijk. Een ander bijkomend voordeel is dat je zelf kunt kiezen door welke tandarts je behandeld wil worden. Behalve tandartsen, heeft de praktijk ook een hoop andere specialisten in het team. Daarbij horen natuurlijk ook preventie-assistentes en mondhygiënisten. Op de website kun je precies zien welke specialisten en tandartsen er tot het team behoren. 

Aanmelden als nieuwe patiënt

Als je je als nieuwe patiënt wil aanmelden bij de tandarts in Eindhoven, kan dit gemakkelijk. Je kunt je via de site aanmelden met een aanmeldformulier of telefonisch contact opnemen om je in te schrijven. Je kunt hierna vrij snel terecht bij de tandarts. Ideaal dus wanneer je bijvoorbeeld net bent verhuisd naar Eindhoven. De praktijk van de tandarts is gevestigd aan de P.C. Hooftlaan nummer 2 op de derde etage. Meld je aan via de website of bereik ze telefonisch op werkdagen.

tandarts

Behandelingen

Buiten de openingstijden kun je voor spoedgevallen een ander telefoonnummer bereiken van de tandarts. Je hebt het meest profijt als je regelmatig de tandarts bezoekt en naar je periodieke controles gaat. Wanneer er meer nodig is dan controle, dan zal de tandarts je informeren over de te verwachten resultaten, wat er nodig is voor de behandeling, hoelang de behandeling zal duren en of er risico’s zijn. Hierbij wordt ook besproken of er meer dan één behandeling nodig is. Kijk op de website voor meer informatie. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *