Met een reuktraining set krijgt u uw reuk weer terug

Een van de meest gehoorde problemen tijdens deze coronacrisis is het verlies van reuk. Dat is op zich niet gevaarlijk, maar het zorgt wel voor een stuk minder levensvreugde. Want dankzij reuk proeft u. Als u niets ruikt, dan zult u een stuk minder kunnen genieten van uw eten en drinken. Het kan soms wel maanden duren voor u, nadat u corona heeft gehad, weer volledig kunt ruiken en proeven. De artsen zullen zeggen dat het wel terugkomt en dat u dat gewoon moet afwachten. Maar u kunt er zelf ook iets aan doen. Schaf een reuktraining set aan en oefen met ruiken.

Een reuktraining set werkt echt!

In een reuktraining set zitten flacons met daarin verschillende geuren. Door deze geuren te oefenen, kunt u uw neus trainen om weer te gaan ruiken. Er zijn drie verschillende sets verkrijgbaar. Iedere set heeft een houdbaarheidsduur van ongeveer 3 maanden (na opening van de set). In set één vindt u de geuren roos, limoen, eucalyptus en kruidnagel, in set twee de geuren munt, jasmijn, tijm en mandarijn en in de derde set groene thee, rozemarijn, bergamot en gardenia. Door de geuren af te wisselen leert u weer te ruiken. 

Hoe werkt een reuktraining?

Voor een reuktraining met een reuktraining set hoeft u de deur niet uit. Deze training kunt u zelf doen, op ieder gewenst moment. Het is wel verstandig om de training twee keer per dag te doen. Dit voor het snelste resultaat. Twee keer per dag ruikt u heel intensief aan vier verschillende geuren. In eerste instantie ruikt u waarschijnlijk niets, maar na verloop van tijd, en dat kan best een paar maanden duren, begint u het verschil tussen de verschillende flacons op te merken. U kunt misschien nog niet benoemen welke geur het is, maar het begin is gemaakt.

Bij Smelltest.eu bestelt u de reuktraining online

U hoeft er de deur niet voor uit, u kunt dit gewoon via Smelltest.eu aanvragen. De reuktraining set of sets worden dan binnen 24 uur bij u thuis bezorgd. De flacons zijn maar klein, ze hebben een inhoud van 1,5 ml, toch kunt u er direct uw voordeel mee doen. Stel voor uzelf een schema op voor het trainen van uw reukvermogen. En verwacht vooral niet dat u al heel snel weer alles kunt ruiken. Het is een kwestie van volhouden en oefenen. Hebt u in eerste instantie alleen set 1 besteld? Dan kunt u daarna overstappen naar een van de andere sets. Bestelt u twee sets tegelijk? Dan krijgt u een korting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *