Een online medium staat voor je klaar

Soms heb je vragen, over jezelf of over andere zaken, waar je maar niet uit komt. Het zijn geen vragen waar je mee naar een arts kunt gaan en ook een online zoekmachine heeft niet het gewenste resultaat. En dat is niet zo vreemd. Deze vragen gaan immers over jou. Het is dan zaak om tóch de antwoorden te vinden die je zoekt. Dit kun je, bijvoorbeeld, doen door een online medium in te schakelen. Deze mensen weten contact met jou te maken via de telefoon of de chat. Ze kunnen jou van een afstand "lezen" en je antwoorden geven op je meest dringende vragen.

Wat kun je vragen aan een online medium?

Heel veel! Zaken over je carrière en de liefde, over gezondheid en financiën. Je zult misschien niet direct een antwoord krijgen waar je direct actie op kunt ondernemen, maar bij de juiste interpretatie kom je er wel. Die interpretatie moet je zelf doen. Het gaat immers over jouw leven. Ook kun je bij een online medium terecht voor vragen over je kinderen. Het online medium kan je adviezen geven wanneer je kind slecht slaapt, angstig is of alleen maar bij jou in de buurt wil zijn. Dat kan nu net het steuntje in de rug zijn dat jij nodig hebt.

Contact maken met een overleden dierbare

Dat is waar de meeste mediums om bekend staan. Toch kan niet ieder medium dat, het is een speciale gave. Wanneer je een online medium zoekt, staat in de beschrijving wat hij of zij voor jou kan doen. Het kan heel fijn zijn om contact te maken met een overleden dierbare. Om te horen of de overledene op de goede plek is aangekomen en nu geen pijn meer heeft. Het kan ook fijn zijn om nog een boodschap aan hem of haar door te geven. Een (online) medium kan dat voor jou regelen.

Online lijkt niet echt

En toch is een online consult in sommige gevallen beter dan een live consult. Dit heeft te maken met het level van concentratie door het online medium. Hij of zij wordt niet afgeleid door jou en je uitstraling of aura. Nee, jij kunt via de chat of de telefoon jouw vragen stellen en daar komt dan een weldoordacht antwoord uit. Het lijkt misschien wel onpersoonlijk, maar het is natuurlijk ook helemaal niet de bedoeling dat een medium van te voren op de hoogte is van jouw wel een wee.