Mijn favoriete hennepolie!

Hennepolie

Ik gebruik graag de hennepolie van Bio Hennepzaadolie, want deze is van hele goede kwaliteit. Naast het feit dat deze olie boordevol belangrijke voedingsstoffen zit, vind ik het ook nog eens heel erg lekker smaken! In dit artikel vertel ik je er graag meer over.

Hennepolie

Gezonde olie met essentiële vetzuren

Hennepolie bevat essentiële vetzuren, namelijk Omega 3 en Omega 6 vetzuren. Verder zitten er ook mineralen (ijzer, magnesium, calcium), antioxidanten, bio-actieve enzymen en allerlei vitaminen in. Ik volg zelf een veganistisch dieet, dus moet ik bepaalde voedingsstoffen ergens anders vandaan halen en daarom ben ik erg blij dat ik nu deze olie gevonden heb. Omega 3 en 6 zijn erg goed voor de zuurstofdoorlating van je lichaamscellen en daarnaast zorgen deze vetzuren er ook voor dat je lichaam voldoende vitamine E opneemt. Ook is de olie koudgeperst, wat betekent dat de voedingsstoffen uit de hennepzaden optimaal behouden blijven. Dit maakt de olie dus enorm gezond!

olie

Lekker en makkelijk

De hennepolie gebruik ik in plaats van olijfolie als dressing door mijn salade en ik vind de smaak echt superlekker. De olie smaakt een beetje nootachtig en het geeft mijn salade net dat beetje extra pit. Verder bevat de olie ook geen CBD, dus je kunt het gewoon puur gebruiken vanwege de smaak en de gezonde voedingsstoffen, zonder dat je daar bijvoorbeeld moe of suf van wordt. Ben jij ook vegan en nog op zoek naar een goede manier om je salades mee op te leuken en wat extra voedingsstoffen binnen te krijgen? Bestel dan de Bio Hennepzaadolie, want deze olie is wat mij betreft echt de allerbeste!