Kliniek Veldhoven

Kliniek Veldhoven

Bij Kliniek Veldhoven werken heel veel verschillende specialisten, allemaal met hun eigen vakgebied. Zo heb je een team van  plastisch chirurgen. Zij verzorgen onder andere de behandelingen van een figuur-, borst of schaamlipcorrectie. Maar ook voor een ooglidcorrectie, of een oorcorrectie kan je hier terecht. Eigenlijk zijn hier veel behandelingen mogelijk. Het beste is om zelf op deze website te gaan kijken om te zien welke behandelingen hier allemaal mogelijk zijn. 

Mijn vriend is hier ook onlangs onder behandeling geweest. Zelf schaamt hij zich enorm om hierover te praten. maar ik vind het resultaat geweldig en daarom wil ik het aan iedereen vertellen met hetzelfde probleem.  Hij heeft namelijk een haartransplantatie laten doen en het ziet er geweldig mooi uit.

Kliniek Veldhoven

Een afspraak maken bij Kliniek Veldhoven

Naarmate je ouder wordt, krijg je ook lichamelijke problemen. Sommige problemen neem je voor lief, maar andere zaken kan je soms simpel oplossen. Neem een voorbeeld aan mijn vriend. Altijd heeft hij dunne haren gehad, maar zijn probleem werd erger doordat de haren op zijn kruin er bijna niet meer waren. Gevolg was een kale plek. Vaak deed hij een pet op om dit niet te zien, maar niet altijd was een pet te dragen, zoals op zijn werk.

Naarmate de tijd verstreek werd de plek groter. Op een gegeven moment heb ik de knoop doorgehakt en voor hem een afspraak bij de kliniek gemaakt. Als eerste kreeg hij een intake gesprek. Tijdens dit gesprek werd bekeken welke behandeling het beste zal zijn. Ook werd er uitgelegd wat er allemaal ging gebeuren. Best wel spannend en eng allemaal, maar het resultaat mag er wezen.

Inmiddels heeft mijn vriend een volle bos haar gekregen. Door middel van een FUE of wel een  Folliculaire Unit Extractie, heeft de behandeling plaats gevonden. Er worden dan gezonde haarzakjes één voor één vanuit het hoofd verplaatst. Het resultaat is verbluffend en wij zijn er dan ook echt blij mee.

Kliniek Veldhoven