Hulp bij ptss kan veel doen

Wilt het slapen niet lukken of ben je het bang zijn zat? PSYTREC kan je helpen. PSYTREC is een bedrijf die je helpt af te komen van de nare aandoening die ptss heet. Ptss is een stoornis die je oploopt door een traumatische ervaring. Als je niet genoeg de tijd hebt gehad om deze ervaring te verwerken kan dit vele gevolgen hebben. Ptss is een psychische wond die veel stress veroorzaakt. Symptomen van PTSS zijn: gevoelens van angst, spanning en onrust na de gebeurtenis. Het continu herbeleven van de gebeurtenis. Dit kan zorgen voor het vermijden van prikkels die een verband zouden kunnen hebben met de gebeurtenis. Mensen die aan PTSS lijden zouden alles wat er mee te maken kunnen hebben vermijden. Dit brengt verandering in gedrag en stemming. Ze zijn heel prikkelbaar.

PTSS behandeling

PTSS behandelingen

De mensen van PSYTREC verzorgen behandelingen tegen PTSS. Deze behandelingen worden gegeven door expert op het gebied van PTSS. Deze mensen hebben al vele jaren ervaring in het geven van PTSS en vele hebben het zelf ook meegemaakt. Dit zorgt voor beter begrip rondom de situatie waar ze inzitten.  Ze hebben 5 verschillende soorten therapie. Het verschilt per persoon wat het beste werkt. Iedere therapie heeft een andere manier van aanpak.

psytrec

De website 

De website van PSYTREC zit erg goed in elkaar. Ze hebben veel informatie over de stoornis op de website. Alles is eenvoudig te vinden en je kan veel leren over de stoornis en hoe ermee om te gaan. Op de website kan je lezen wat welke therapie precies inhoud. Ook kan je een intake inplannen via de website. Verder kan je ook een zelftest doen om te kijken of je echt lijdt aan PTSS voordat je therapie gaat volgen voor iets wat je niet hebt.