Haartransplantatie Turkije

Haartransplantatie

Heb jij last van haaruitval? Haarverlies bij mannen is vaak het eerste teken van ouderdom. Waar de een al last van inhammen kan krijgen met 20 jaar, krijgt de ander pas last van kaalheid op het 40e levensjaar. Wat jouw situatie ook is, kaal worden is geen pretje. Voor veel mannen brengt het schaamte met zich mee, alsof haarverlies symbool staat voor het verlies van mannelijkheid. Aangezien 70% van de mannen hier last van heeft, is het niets om je voor te schamen. Sterker nog, er zijn manieren om die ooit zo volle bos weer terug te krijgen! Met een haartransplantatie Turkije kun je op een voordelige manier je haar weer laten groeien.

Hoe wordt haarverlies veroorzaakt?

Hoe kan het dat zo veel mannen last hebben van haarverlies? In de krans van het hoofd (te herkennen aan het kale eiland wat mannen kunnen hebben) bevindt zich het hormoon DHT. Dit is een hormoon wat haarverlies veroorzaakt. Haarzakjes sterven af en komen niet meer terug. Eenmaal afgestorven kan er dus geen haargroei meer plaatsvinden. Gelukkig zijn er op andere delen van het hoofd wel haarzakjes die altijd blijven groeien. Deze worden door een haartransplantatie in Turkije verplaatst naar de kale plekken. Zo heb je weer gezonde haarzakjes waar haar uit blijft groeien.

Is een haartransplantatie in Turkije veel goedkoper?

Een haartransplantatie in Turkije uit laten voeren is niet voor niets zo populair. Het kan aardig in de kosten schelen. De lonen liggen in Turkije een stuk lager, waardoor de ingrepen goedkoper kunnen worden uitgevoerd. Waar een ingreep in Nederland tussen de 3.000 euro en 8.000 euro is, kan een haartransplantatie in Turkije al vanaf 2.000 euro tot 5.000 euro worden uitgevoerd. Plak er een aantal dagen aan vast, en je hebt een gratis vakantie! Turkije staat bekend om het heerlijke weer, mooie natuur en lekkere eten. Daarnaast is het ook nog eens zeer voordelig. Sla twee vliegen in één klap en zorg dat je haar weer kan groeien, en dat je even helemaal tot rust komt in een mini-vakantie. Ben je niet zo handig in het boeken van vluchten, verblijf en een kliniek zoeken? Geen zorgen, er worden kant- en- klare pakketten verkocht waardoor je nergens omkijken naar hebt. Zo wordt het je wel erg makkelijk gemaakt!

Mooi haar en een goed gevoel is om de hoek | Transhair.

Hoe verder na een haartransplantatie in Turkije?

Met een haartransplantatie in Turkije, wordt je net zoals bij de tandarts plaatselijk verdoofd. Hierdoor heb je geen pijn van de ingreep, je voelt hooguit wat prikjes. Afhankelijk van de soort ingreep die je nodig heeft, sta je na 2 tot 8 uur weer op de stoep. In de meeste gevallen kun je gewoon weer verder met je dag. Belangrijk om te weten is dat de ‘nieuwe’ haren na verloop van tijd uitvallen, maar 90% zal weer aangroeien. Binnen een jaar is het volledige resultaat van de ingreep te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *