Haarimplantatie in Turkije

Niet iedereen is gezegend met een volle bos haar. Daarbij krijgt een kwart van de mannen te maken met haarverlies. Ook vele vrouwen krijgen in hun leven kale plekken en dunner wordend haar. Hoewel je als je kampt met haarverlies dus zeker niet de enige bent, kan het wel erg vervelend zijn. Het kan een enorme deuk maken in je zelfvertrouwen. Met een hoofd vol haren heb je toch vaak een lekkerder gevoel. Wanneer je erg onzeker bent over je haarverlies -of er gewoon graag iets aan wilt doen- dan kun je een haarimplantatie ondergaan.

Hoe werkt het?

Een haarimplantatie wordt ook wel een haartransplantatie genoemd. Het is een bekende ingreep die steeds populairder wordt. Vele mensen -waaronder ook veel bekende Nederlanders- gingen je al voor. Tijdens de ingreep worden haarzakjes weggehaald vanaf een plek waar de beharing voldoende is. Daarna worden deze ‘geoogste’ haarzakjes weer ‘geplant’ op een deel van het hoofd waar er geen of minder goede haargroei is. Er zijn verschillende methoden om deze behandeling uit te voeren. Zo is er de FUE methode, de DHI methode en de PRP behandeling. De ingreep is een blijvende oplossing. Je kunt er de rest van je leven van blijven genieten.

Turkije

Een haarimplantatie kun je ondergaan in Nederland, maar je kunt er ook voor kiezen om het te doen in andere landen. De laatste tijd kiezen meer en meer mensen ervoor om de ingreep te laten doen in Turkije. Dit heeft namelijk meerdere voordelen. De voornaamste reden is dat het minder kost dan in Nederland. Dat betekent niet dat je hoeft in te leveren op kwaliteit, integendeel. Turkije kent fantastische klinieken, zoals het Dr. Cinik Hair Hospital. Deze zijn gespecialiseerd in haarimplantaties en hebben al vele ingrepen gedaan. Daarnaast regelen ze alle bijkomende zaken zoals het vervoer van- en naar het vliegveld en een hotel. Daarnaast kunnen er in Turkije tot wel twee keer zo veel haarzakjes worden verplaatst als in Nederland. Het is natuurlijk ook leuk om een ingreep te combineren met een bezoek aan het prachtige land. Het Dr. Cinik Hair Hospital ligt in Istanbul, een stad die het meer dan waard is om te bezoeken. Het is ook een efficiënt traject, de eerste dagheb je een consult en de tweede krijg je de ingreep al. Daarbij wordt er gezorgd dat je nooit last hebt van een taalbarrière. Er is altijd Nederlandse begeleiding. Veel mensen kiezen dus als locatie voor hun haarimplantatie Turkije.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *