Gist infecties tips van een verloskundige

De beste manier om een gist infectie op te lossen is om er nooit een te krijgen in de eerste plaats. Schimmelinfecties kunnen vaker voorkomen tijdens de zwangerschap. Om te voorkomen dat een gist infectie moet u een gezonde microbiome voor uw vagina. Het eten van Whole Foods, veel verse groenten en een stuk of twee fruit per dag kan echt helpen. Hoe meer uw voedsel wordt verwerkt, hoe waarschijnlijker het is dat u een gist infectie krijgt. Gist wordt gevoed door suiker, snijden terug op suiker is zeer nuttig. Een probiotische kan ook nuttig zijn, hoewel, je nodig hebt om te veranderen van uw merk en stam elke 4 maanden voor het effectief. Er zijn een aantal natuurlijke manieren om te proberen om zich te ontdoen van een gist infectie, naast het wegwerken van suiker. Hier zijn enkele natuurlijke methoden om eerst te proberen.

  • U ook verse knoflook die is geschild en zet een score op het en plaats een voor het slapen gaan. Nu is de truc om niet te vergeten om het te nemen in de ochtend. Een dame zette er één in elke nacht en bleef een in een nacht zetten totdat knoflook haar poriën uitstort!!! Doe alsjeblieft niet de yoghurt en de knoflook op hetzelfde moment. 
  • Ik zou het ten zeerste aanbevelen dat u zich onthoudt van elke seksuele activiteit, omdat het alleen maar erger wordt. 

Als je beide protocollen hebt gedaan en je hebt nog steeds de infectie dan en alleen dan zou ik een trip naar de huisarts adviseren en navragen voor een kuur van gemiddeld zeven dagen in plaats van drie (het gebruikelijke).

Een gist infectie is niet alleen een pijnlijke infectie, maar het kan het gemakkelijker maken om in de pre-termijn bevalling te gaan, dus het is niet iets om te negeren.

Voor meer informatie kunt u gaan naar de verloskundige praktijk te Rotterdam of kunt u naar de dichtstbijzijnde verloskundige praktijk bij u in de buurt.