Ga goed voorbereid op reis met een test

Even snel een reisje boeken is er niet meer bij in de huidige situatie met Covid 19, overal in de wereld duiken er varianten op en worden de regels scherp aangesteld. Zonder PCR kom je bijna een ander land niet meer binnen, de test is het bewijs dat je geen virusdeeltjes in je lichaam hebt. Nadeel is dat je 24 tot 28 uur moet wachten bij huidige aanbieders, bij pcrnederland.nl hoef je slechts enkele uren te wachten op de uitslag. Heb je de uitslag binnen kun je direct beginnen met je koffer te pakken.

Is de test wel betrouwbaar?

Het RIVM heeft bevestigd dat de PCR methode is gevalideerd, dit betekent dat de test als zeer betrouwbaar wordt omschreven. Ook de Inspectie Volksgezondheid heeft de test van pcrtestnederland.nl goed bevonden, er bestaat dus geen enkele twijfel over de betrouwbaarheid van de test. De test is als eerste test in Nederland in staat, om acht soorten virussen in een monster aan te tonen. Andere testen zijn minder gevoelig dan deze test, in de volksmond zie je dus sneller of je bent besmet.

pcrtestnederland

Wat bewijst de test voor de toekomst?

De kans dat je door Corona klachten krijgt, binnen 48 uur na het doen van de test is uitgesloten. Door de unieke werking van deze PCR is de test vele malen betrouwbaarder dan andere aanbieders, tevens kan de test uitgevoerd worden op locatie. Het grootste voordeel is dat je snel de uitslag hebt, niet zoals de GGD waar het 24 tot 48 duurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *