Fysiotherapie Veenendaal

Behandeling

Fysiotherapie De Ellekoot is de fysiotherapie in Veenendaal. Deze praktijk bestaat inmiddels al meer dan 20 jaar en heeft al diverse mensen kunnen helpen. Niet alleen door fysiotherapie, maar er zijn hier verschillende behandelingen te krijgen, zoals:

– Osteopathie

– Oefentherapie Cesar

– Acupunctuur

– Fysiotherapie

En nog meerdere behandelingen, deze kan je op de website vinden.

Het is erg lastig wanneer je door bijvoorbeeld pijn in de rug niet meer kan werken, of je dagelijkse dingen doen. Veel mensen gaan met dit soort klachten naar de huisarts. Soms wordt er rust voorgeschreven maar in de wat ergere gevallen kan een therapie wonderen doen. Een afspraak bij een therapeut is dan de volgende stap.

Fysiotherpeut

Behandeling bij Fysiotherapie Veenendaal

Vandaag de dag is het niet meer nodig om een verwijzing van de huisarts te hebben. Deze therapie valt onder de basisverzekering. Om precies te weten welke dekking jouw verzekering heeft, kan je het beste de polis raadplegen. Wanneer je bij deze praktijk, De Ellekoot, een afspraak maakt en dat kan makkelijk online, dan ka je hier vaak la binnen 24 uur terecht. Wel zo prettig, omdat op een wachtlijst te moeten staan, wanneer je klachten hebt, zeker geen pretje is.

Deze praktijk heeft diverse openingstijden en dat is zeker fijn. Want op de maandag en de dinsdag is deze tot 21.00 uur geopend. Op deze manier is het voor de mensen die werken ook na eigen werktijd plaats voor een behandeling.

Fysio behandeling

Intake gesprek

Voordat de definitieve behandelingen starten is het belangrijk om te weten wat de klachten zijn. Een intake gesprek is dan de eerste stap die genomen gaat worden. Hierin worden de klachten besproken en een behandelplan op touw gezet. Elke behandeling duurt ongeveer 25 minuten. De therapeut kan op locatie komen, maar je kan zelf natuurlijk ook naar de praktijk komen.