Een traplift huren of kopen?

U bent op zoek naar een traplift om vervolgens in uw huis te laten installeren. Hierin zijn verschillende opties mogelijk. U kunt ervoor kiezen om bijvoorbeeld een gloednieuwe traplift aan te schaffen, maar ook een tweedehands traplift is mogelijk. Daarnaast heeft u ook de optie om een traplift te huren. De prijs van een traplift is afhankelijk van de keus die u uiteindelijk gaat maken. De keus die u gaat maken hangt vervolgens natuurlijk samen met uw situatie, maar ook de wensen en behoeften die u heeft. In dit artikel hebben wij voor u de verschillende opties op een rij gezet met de voordelen. Na het lezen van dit artikelen hopen wij u een stap dichterbij te hebben gebracht voor het maken van de juiste keus. 

Traplift huren 

Het huren van een traplift is een goede keus als u er tijdelijk een nodig heeft. Ook is dit een aantrekkelijke optie als u niet het budget heeft om een traplift aan te schaffen. Dit kunnen twee redenen zijn om te kiezen voor het huren van een traplift. 

Wanneer u de traplift niet meer nodig heeft wordt hij gratis op korte termijn weer opgehaald. Daarnaast beschikt Otolift.nl over een 24/7 service en zijn de kosten voor het jaarlijkse onderhoud inbegrepen. Het is mogelijk om al vanaf één maand een traplift te huren; daarna is het aan u hoe lang hij blijft staan. 

De voordelen van het huren van een traplift hebben wij kort voor u samengevat: 

Voordeel 1: Geen grote uitgave in één keer 

Voordeel 2: Geschikt voor tijdelijk gebruik

Voordeel 3: 24/7 service en kosten jaarlijkse onderhoud inbegrepen

Voordeel 4: Gratis ophalen van traplift na huurperiode

Traplift kopen

Naast dat het huren van een traplift sterke voordelen heeft, is ook het kopen van een traplift kopen een goede optie Het kopen van een traplift is aan te raden wanneer u verwacht hier een langere perioden gebruik van te maken. Daarnaast hangen de kosten voor het aanschaffen van een traplift samen met uw wensen en trap-situatie. Heeft u bijvoorbeeld een rechte trap of een met een bocht? Dit is allemaal van invloed op de aanschafprijs. 

Bij het kopen van een traplift heeft u de optie om een nieuwe aan te schaffen of een tweedehands. Ook dit heeft natuurlijk invloed op de aanschafprijs. Het voorbeeld van een nieuwe lift is dat deze volledig up-to-date is met de nieuwste technieken. Daarnaast zijn er ook nog geen beschadigingen op het product en heeft u de keus uit een groter aanbod.

Graag weten wat de daadwerkelijke kosten worden? Dan kunt u gebruik maken van een vrijblijvend advies gesprek bij Otolift.

De voordelen van het kopen van een traplift hebben wij kort voor u samengevat:

Voordeel 1: Goedkoper als u voor een lange perioden gaat gebruiken

Voordeel 2: Gratis en vrijblijvend een advies gesprek

Advies of vragen? 

Bent u na het lezen van het artikel nog niet helemaal overtuigd van uw keuze? Dan is het een goed idee om contact op te nemen met een specialist. Zij kunnen u verder helpen met het in kaart brengen van de juiste optie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *