E-bike en afvallen? Dat kan!

Afvallen is natuurlijk geweldig, maar hoe kan een elektrische fiets u helpen bij het afvallen? Er zijn vele manieren, zoals het rode voorlicht zoals hierboven afgebeeld. De pedalen zijn niet mechanisch verbonden met uw beste e bikes. Een kleine stuursensor wordt tegen uw dij gehouden en vertelt het systeem de pedalen in te trappen. Terwijl u trapt, geeft de sensor de snelheid door aan de elektromotor. Zonder een dergelijk systeem moet u voortdurend trappen, wat zeer vermoeiend en pijnlijk kan zijn. Dus als u merkt dat u met een constante snelheid gaat, zelfs bij een licht verzet, zal de elektromotor u bijstaan.

De kabels zijn verborgen aan de linkerkant van de stuurbuis van de fiets.

Om u met deze trapondersteuning te helpen, is een kleine stuursensor aan uw dijbeen bevestigd. Deze sensor registreert uw trapkracht en de weerstand die u op de pedalen uitoefent. De motor wordt alleen gebruikt wanneer u langzaam trapt. Wanneer u versnelt of uw snelheid vermindert, schakelt hij automatisch uit. Wanneer u op een constante snelheid rijdt, kunt u de motor volledig uitschakelen. Het trapondersteuningssysteem werkt in zeer uiteenlopende weersomstandigheden, vertellen mensen bij Amslod ervaringen klanten. In feite kan de zon ook uw vriend zijn als u in de schaduw fietst. Met de ondersteuning van de elektromotor kan uw trapsnelheid worden verhoogd tot maximaal 18,3 km/u.

Het licht aan de voorkant is niet alleen om de aandacht te trekken.

Het is bijna onmogelijk om met een conventionele fiets over de landwegen in India te trappen las ik bij Amslod.nl klanten ervaringen. Daarom doen bike-share exploitanten veel moeite om hun fietsen makkelijk berijdbaar te maken en er aantrekkelijk uit te laten zien. Het kleine rode LED-lampje aan de voorkant geeft aan hoe snel je nadert, welke afstand je hebt afgelegd en hoeveel lading de accu nog heeft. Het voorlampje wordt ook gebruikt voor het achteruitrijden bij lage snelheid, vooral wanneer je één wiel op de straat hebt. De oplaadpoort is verborgen aan de rechterkant van het frame van de fiets. Maar dat is nog niet alles. U kunt ook uw mobiele telefoons opladen met de kleine meegeleverde kabel.

De fiets werkt op een enkele accu.

Er is een enkele, maar zeer kleine batterij aan de achterkant van de fiets geplaatst. De batterij wordt opgeladen met de handbediende kop, die is bevestigd aan het frame van de fiets.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *