Durf weer te lachen

Het begint met een tand of kies die afbreekt, en voor je het weet is je gebit er slecht aan toe. Maar je durft er niet mee naar de tandarts te gaan, lachen wordt moeilijk want je schaamt jezelf kapot voor je lelijke gebit. Met eten krijg je ook problemen, moet je veel kauwen dan merk je dat je gebit er slecht aan toe is. Tijd om naar tandarts Best te gaan, met een gebitsrenovatie heb je niet alleen een mond vol mooie tanden. Maar kun je ook weer alles eten, en ronduit lachen als nooit tevoren. 

Ook voor reguliere mondzorg

Is je gebit weer helemaal mooi, dan is het natuurlijk de bedoeling dat dit ook mooi blijft. Bij tandarts Best kun je ook terecht voor reguliere zorg voor het hele gezin, heb je een nieuw kunstgebit nodig of een klikprothese ben je ook welkom bij deze tandarts. Angst is geen reden meer om niet naar de tandarts te gaan, een professioneel narcose centrum zorgt ervoor dat je ook met angst perfect geholpen kunt worden. 

Intakegesprek

Ben je al een tijd niet meer naar de tandarts geweest, en heb je geen idee hoe je gebit er aan toe is? Tijdens een intakegesprek wordt de situatie bekeken, en worden er foto’s gemaakt om de kijken wat er moet gebeuren. Heb je bepaalde wensen, dan kan er gekeken worden of tandarts Best daaraan tegemoet kan komen. Ben je niet voor bepaalde handelingen verzekerd, dan wordt dit ook open en eerlijk naar je gecommuniceerd. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *