De perfecte oplossing tegen zweetoksels

Heb je vaak last van zweetoksels en wil je graag afkomen van dit probleem? Dan zijn de producten van Syneo of anti transpirerende t shirts van Zweetikveel de oplossing voor jouw overtollig zweet probleem.

Waarom kiezen voor de producten van Syneo? 

Syneo is een bedrijf dat inmiddels al meer dan 50 jaar producten ontwikkelt en aanbiedt tegen de strijd tegen zweet. In 1995 begon de samenwerking tussen Syneo en een apotheek die een zeer effectief middel had gevonden tegen zweet. Dit middel was echte erg gebruiksonvriendelijk en na een 2 jaar durend onderzoek heeft Syneo een middel ontwikkeld dat net zo effectief is en gebruiksvriendelijk voor huid. Inmiddels biedt Syneo de Syneo 5 producten aan waarvoor de 5 staat voor een 5 daagse effectieve werking tegen zweetoksels. De spray dient voor het slapen opgespoten te worden en zal dan een 5 daagse working hebben. 

transpireren

Neem voor gebruik contact op met een van de experts 

Syneo raad ten alle tijden aan om voor het gebruik van de spray onder de oksels contact op te nemen met een expert. Je kunt gemakkelijk en snel telefonisch contact met een van de experts van Zweetikveel opnemen voor deskundig advies.