Acupunctuur Rotterdam helpt tegen allerlei gezondheidsklachten!

Ik heb al mijn hele leven helaas last van migraine en chronische vermoeidheid en ik heb van alles geprobeerd om de klachten te verminderen. Sinds ik Acupunctuur Rotterdam heb ontdekt, gaat het gelukkig een stuk beter. In het begin was ik een beetje sceptisch, want ik kon maar moeilijk geloven dat een paar naaldenprikjes me van mijn klachten af zouden helpen. In dit artikel zal ik je daarom meer vertellen over deze behandelmethode, want mijn ervaringen zijn zeer positief te noemen!

acupunctuur rotterdam

Waar komt het vandaan?

Acupunctuur komt uit de traditionele Chinese geneeskunde en in het westen beschouwt men dit tegenwoordig als een alternatieve geneeswijze. Bij acupunctuur worden verstoringen in de energiebalans van je lichaam hersteld door middel van naaldenprikjes in je huid. Deze naaldenprikken heffen de energieblokkades op, waardoor de energiebalans weer wordt hersteld. Gezondheidsklachten worden namelijk gezien als een verstoring in de energiebalans en daarom worden gezondheidsproblemen ook op een holistische manier benaderd. Dit betekent dat alles omtrent onze gezondheid met elkaar verbonden is en dat problemen daarom ook niet los van elkaar worden gezien.

Baat bij gezondheidsissues

acupunctuur rotterdam

Acupunctuur kan helpen bij allerlei klachten. Denk maar bijvoorbeeld aan spierpijn, gewrichtspijn, migraine, reuma, artrose, artritis of hooikoorts. Een acupunctuur-behandeling duurt ongeveer dertig minuten en normaliter merk je na gemiddeld vijf behandelingen al de positieve effecten. Bij mijn chronische vermoeidheid merkte ik bijvoorbeeld na vier behandelingen al dat ik een stuk energieker was. Mijn migraineaanvallen zijn ook flink verminderd sinds ik aan acupunctuur doe, dus bij mij heeft het zeker wel effect gehad. Acupunctuur is naar mijn mening daarom een goede aanvulling op de reguliere gezondheidszorg. Loop jij ook met allerlei klachten rond en ben je benieuwd naar acupunctuur? Maak dan snel een afspraak voor een consult bij Acupunctuur Rotterdam en ontdek of deze behandelingsmethode ook geschikt voor jou is!